Visualiserar målgången i Öppet spår :)

Jag önskar att det vore 1 vecka framåt i tiden, 24 februari, för då sitter jag med mina goa kamrater Anneli, Annica och Eeva och firar målgången i Öppet spår med att äta pizza och dricka bärs!!! Det är iallafall vad jag försöker visualisera.

Kan dock ännu inte riktigt se framför mig att det här ska gå vägen, men jag har sagt att jag ska stå på startlinjen, nåt annat finns inte....envetna människa tänker jag om mig själv, men såna är vi väl dom flesta skulle jag tro.

Har jobbat idag och det funkade hyffsat tack vare bra hjälpmedel som vi har, vilket var mentalt viktigt för jag blir nästan knäpp av att gå hemma, får nästan för mig att det här aldrig nånsin kommer att gå över men det klart att det gör men vilka hjärnspöken man kan få uscha...skönt att fokusera på nåt annat. :)

 

1 kommentarer till inlägget

Christina Spjuth
1965 • Nabben, Äspered
#1
18 februari 2014 - 07:30
Det kommer att gå över Camilla, jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer gå vägen för dig, ja för er alla fyra såklart.
Jag kommer att vara sketnervös på måndag när vi ska ge er iväg. Vill kunna följa er så vi måste höras om era startnummer och så.

Jag förstår din känsla när det gäller "kommer det nånsin att gå över", hade precis samma tanke med min rygg, men rätt som det var så släppte det! Nu är det som jag aldrig har haft ont, peppar peppar - får man väl säga!
Många jävlaranama-kramar från mig!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.