Mot nya PB

Åter i löparskorna

Efter ca 5 veckor med ofrivillig vila kan jag inte begära att kroppen ska vara i samma form som tidigare. Det är dock svårt att inse men det är bara att kämpa på. Det är precis i den situationen jag befinner mig i nu. Äntligen kan jag springa igen och jag gör det med glädje och motivation och siktet på nya bra resultat. Den här veckan får jag kalla "comebackveckan". Det har varit underbart att vara tillbaka även om det är lite extra slitigt för kroppen just nu. I tisdags sprang jag Wallanderloppet (6 km) i Ystad och igår sprang jag 3000 m på Öresundsspelen här i Helsingborg. Allt för att kroppen ska hitta tillbaka. Båda loppen va okej resultat med tanke på omständigheterna, men inga tider speciellt nära mina personbästa. Jag är där jag bör vara och jag kan inte begära mer. Nu ska jag bara få kontinuitet i träningen igen och jag hoppas vara tillbaka i min "vanliga" form om 2 veckor. Då hoppas jag t.o.m att vara bättre! Det svåra just nu är att huvudet och kroppen inte helt är synkade. Kroppen vill ta det lite lugnt medan huvudet bara vill springa och springa.

Idag sprang jag ett långpass med många från klubben. Det blev drygt 25 km och det var längesen nu och benen.. hmm ja dem blev trötta, men oj vad jag älskar att gå ut och mysjogga.

Tanken är nu att träna på så bra som möjligt och sen planera in ett 10 km lopp i slutet av månaden så jag kommer in i tävlingsrutinerna igen innan augustis tävlingar för då ska det bli fler nya PB!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.