Viktor Johansson PT

Seedningslopp till Vasan

Jag rekommenderar starkt att du i alla fall åker ett seedningslopp inför Vasaloppets vintervecka. Oavsett om du åker Tjejvasan, Kortvasan, Öppet spår eller söndagens Vasalopp, får du en rejäl genomkörare plus en härlig känsla av tävling. Du som siktar på söndagen, får med hjälp av ett seedningslopp, en ärlig chans att komma fram i det startled du faktiskt ska vara i. I studien Motivation och målsättning inom Vasaloppet intervjuade jag  åkare för att se hur deras syn från första till andra gången förändrades. Alla kommenterade att målsättningen var högre och majoriteten påpekade också att seedningslopp  är ett mycket bra sett att komma närmare målet.

 

Här startade jag nu i år. Nästa år blir det soffan, men 2017 ska jag starta i 2an!

Om du har missat nyheten, så ska jag tyvärr inte åka något Vasalopp i år. Vi bli nämligen 3 st här i början av mars så jag lyssnar på förnuftet och stannar hemma med den gravida. Klicka här för att läsa hela inlägget

Däremot räknar jag med att träna och åka mycket skidor i vinter, så visst kommer det bli några seedningslopp. Det är alltid lika roligt plus att det är bra genomkörare.

Här har ni Vasaloppets kalender på vinterns alla seedningslopp från norr till söder.

Tävling är den bästa träningen

 

http://vasacoachen.nu/

vasacoachen@hotmail.com

Telefon: 0705 50 87 09

På facebook

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.