Tillbaka och vad kommer dommen imorgon bli???

Jag har varit dålig på att skriva här sista tiden, jag har inte haft någon energi eller motivation till att skriva. Men nu är jag tillbaka!!!!

En snabbsummering, knät har verkligen levt sitt egna liv…. ett tag misstänkte jag yttre meniskskada, men nu har det lagt sig igen så var förhoppningsvis bara en tillfällig knäpphet från knäts sida. Jag har gått med i en bootcamp som skall pågå i 6 veckor. Såååå skönt att inte behöva tänka själv hur man ska lägga upp träningen och så har man någon som peppar en och får en att ta i ytterligare lite. Vi är en liten grupp så man får hela tiden feedback och shit va jobbigt det är. Är vanlig hederlig cirkelträning och inga konstiga/ avancerade övningar utan alla kan utföra dem och vi använder oss av vår egna kroppsvikt och vi kör med intervaller i olika former. Kul, intensiv och effektiv träning precis som jag gillar det :-) Är en tjej som har bootcampen som heter Rim Mourad, ni kan läsa mer om bootcampen här.

Imorgon har jag fått tid för ultraljud på mitt knä, känns lite som att jag ska få  min dom……… Kommer de kunna fixa strulet med knäskålssenan via ultraljudet eller ska jag behöva operera mig igen…. Med tanke på hur svullet knät blivit till och från sista tiden så känner jag mig tyvärr inte så hoppfull. Vi får se om det är en glad eller ledsen Rebecca som skriver imorgon….


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.