Blogg: Isabelle Buonassisi

DagbokTjugotre mer eller mindre varma somrar har svept förbi sedan jag föddes. Jag är en djurälskande träningsberoende tjej som hyser en stor förkärlek till mat. Mitt namn är Isabelle Marie Buonassisi och jag är uppväxt i lilla Floda, Lerums kommun.Det stora flyttlasset gick i april och jag flaxade och flög så långt som till Alingsås.

Jag är en salig blandning av ”samlad svensk” och ”medelhavshetta” vilket mitt namn avslöjar. Kanske är det just den blandningen som gjort att jag fastnat för kampsport. Jag har inga demoner att bekämpa, känner inget hat emot livet eller de som lever det runt omkring mig. Det är en lycklig själ och vetgirig hjärna jag bär på, en kropp som älskar känslan av utmattning, kontroll och disciplin.

Jag studerar för tillfället till Högskoleingenjör på Högskolan i Borås, Industriell ekonomi arbetsorganisation och ledarskap

I grund och botten är jag en riktig bollsportsnörd, handbollen var ”min grej”. Inte förrän jag blev 18 började jag med boxning, detta under min gymnasietid i Värmland. I was hooked!

År 2012 började jag träna med killarna på Adrenaline Fighters MMA här i Alingsås och det är där veckans bästa timmar avnjuts. Kombinationen av den stående fightingen med brottningen på marken är ”nothing less than pure pleasure”

I min blogg får ni följa min resa mot högre höjder i en mansdominerad värld, jag hoppas kunna sprida glädje, lite jävlaranamma och en och annan tankeställare!

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.