Viktor Johansson PT

Vasaloppsveckan 2016 - inpirerande resultat

Öppet Spår Måndag blev en härlig dag i spåren för oss båda. Skidåkning när det är som bäst!  Förra året samarbetade vi med Vasacoachen och det har definitivt gett resultat. Främst tack vare de anpassade träningsprogrammet med de alla olika styrkeövningarna vi fick.

image

Våran bästa tid och placering nånsin blev det också; Rikard 6:07 och Eva 6:45.

jan Söderström - öppet spår måndag - tid - 08:48:19

Hade turen att få åka ett Vasalopp i riktigt fint väder och med fina spår hela vägen. Fästet var riktigt bra, kanske lite väl bra, fick stanna och få vallningshjälp 2 gånger. Men jag malde på och lyckades hålla ganska jämnt tempo loppet igenom. Det var skönt att känna sig trygg framför allt med staktekniken, där jag kände mig stark. Att gå i mål var extra betydelsefullt då det innebar att jag dessutom var klar med en Svensk klassiker. Jag vill särskilt tacka Vasacoachen Viktor för alla tips och nyttiga träningspass innan loppet! Och i slutet fick jag extra energi av att inom mig höra Viktor peppa som på passen “Håll i, du orkar, håll i!!

Greger Brändström - söndagens vasalopp - tid: 06:40:54

image

Vasaloppet 2016 blev faktiskt ännu jobbigare än 2015 pga av väldigt dåliga spår som gjorde att fokus låg på att hålla kontroll på skidorna. Snöovädret gjorde också att det blev ganska mycket “följa John” även längre ner i startfältet. Personligen så hade jag många dippar under loppet men återhämtade mig ganska bra och hade en bra avslutning på loppet jämfört med 2015. Tänkte väldigt mycket på tekniken och använde mig av olika “växlar” i stakningen som hjälpte mig i återhämtningen under loppet. Stor förtjänst i detta var teknikpasset på rullskidor i somras med Vasacoachen.

 

Fler inspirerande resultat kommer  - ni är så grymma!

http://vasacoachen.nu/

 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.