Viktor Johansson PT

Umara-gelen snart nära dig!

Som ambassadör för Sveriges i särklass bästa sporttillskott får man många förmåner och kärleksbrev på posten.


I lördags sprang jag sprang Tylösand tur och retur, totalt 25 km. Då tog jag mitt ansvar och testade U-gelen (som snart kommer ut på marknaden). Först och främst tycker jag förpackningen är väldigt bra. Den är lätt att ta med plus att den var mycket enkel att öppna i farten. Dessutom gillar jag att den är avlång, då blir den lättare att ta fram ur fickan och även lättare att hålla när jag har skidhandskar och stavarna på. 

Gelen jag testade var av smaken Hallon. En frisk och fräsch smak. Och precis som Tommy och Simon skriver i brevet kommer smaken bli lite mildare så jag behöver inte vara rädd att gelen som kommer ut på marknaden blir för stark. Konsistensen var väldigt lätt och rinnig, vilket faller mig i smaken. Många andra geler (jag nämner inga namn) tycker jag är alldeles för sega och tjocka. Framför allt på vintern när gelen också är kall. När jag tar en gel vill jag kunna ta den snabbt, enkelt och framför allt att den ska vara lätt att svälja. Man ska inte behöva börja tugga ner gelen. 

I lördags tog jag gelen vid 17 km. Jag tar alltid gel/bars och sportdryck i förebyggande syfte, jag vill inte tömma mig helt för att sen fylla på med energi. Vid 17 km var jag fortfarande stark, men jag började också ana en liten trötthet i benen. Men vilket raketbränsle jag fick i mig. Jag kunde fortsätta hålla mitt 5:10 tempo och det var till och med så att jag fick bromsa benen för att inte få en spurtuppgörelse i slutet. När jag kom hem igen var känslan och inställningen att springa 10 km till utan problem. Och då har jag bara sprungit så här långt en gång tidigare.   

Stekarpass och premiär bar über

Jag ser verkligen fram emot marknaden nu. Då har vi sporten, inteden, barsen och gelen i ett. För dig som inte har testat eller smakat något av produkterna, fundera inte, bara gör det. Om du bor i Halmstad finns det lager hemma hos mig, så det är bara att höra av dig.  

Umara är här för att stanna!!http://vasacoachen.nu/

 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.