Viktor Johansson PT

Ny sponsor - Elpex Roller Skis

I fredags kom det hem ett större paket än vanligt. Två splirrans nya Elpex rullskidor direkt från fabriken i Piteå. Jag vill rikta ett jätte stort tack till Johan och grabbarna på Elpex att ni ger mig denna möjlighet. Jag är otroligt ödmjuk och tacksam att ni vill hänga med på denna resa. Nu kör vi!!  

image

Elpex Evolution V med rosa PU-2or och ett par Elpex Wasa 610 med den praktiska bromsen. 

Dessa två par skidor testade jag för några månader sen när Johan och Niklas var på plats i Halmstad.  Wasaskidorna är framför allt till er som vill prova på att åka rullskidor med broms, men också till mig när jag ska köra mer backintervaller senare i höst. Nu kan jag överleva Hallandsåsen tack vara bromsen. 

De rosa Evolutionerna började jag samla mil på redan i lördags. Detta tillsammans med träningskollegorna Kennet och Martin. 2 timmars stakning i stekande sol. Tydligen var det bara jag som tyckte det var tillräckligt varmt för att köra bar över.

image

Fotopaus vid Stakaberg - Här med Kennet Rolling och med sina snart 20 år gamla rullskidor - “Elpex är grymt bra, de håller längre än vad man kan tro”

image

“Vi är för gamla för att åka bar över, men har man de rosa rullskidorna så är det okej”

Jag börjar mer och mer komma in i rullskidsäsongen nu. I fredags blev det stakning på 3orna, i lördags det här och i söndags blev det en kort tur på de rosa igen. Dock blir det fokus löpning och Hallands Ultra nu i veckan, på lördag smäller det.

50 km!!!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.