Viktor Johansson PT

Facebook och Instagram

Hej allesammans! Ni är faktiskt en hel del som går in här och läser, vilket är fantastiskt roligt. Besökskurvan är uppåt hela tiden och den brukar bli brantare närmare Vasaloppet vi kommer. Detta gör också att aktiviteten kommer bli större och jag kommer bjuda på fler träningstips, övningsfilmer och annat smått och gött. 

För att hålla dig uppdaterad så hoppas jag du följer mig på de andra sociala medierna. 

image

Följ Vasacoachen på Facebook

Följ Vasacoachen på Instagram

Gå gärna in och ge en stjärna eller två. Skriv en rad om hur du tycker träningen med mig är och hur du upplever mig som coach/inspiratör. Skriv också var du tycker jag ska ta upp i nästa inlägg, exempelvis träningstips, träningsfilmer eller något annat du önskar.

 All feedback är bra feedback - tack på förhand! 

image

Recensioner om mig 

Jag kan verkligen rekommendera Viktor. Förutom att han är en hyvens kille så har han en fantastisk förmåga att entusiasmera och peppa. Träningarna är varierade och övningarna är genomtänkta och ger bra resultat. 

Väldigt bra upplägg, motiverande oavsett om du ska ge dig på Vasaloppet eller inte! Personligen behövdes verkligen hans energi och inspiration för att få igång mig! Kan varmt rekommendera Viktor!!! 

“Min inspiration blir din motivation” sammanfattar Viktor PT/Vasacoachen Johansson perfekt. En mycket inspirerande, pedagogisk och utvecklande Coach/PT. Vill du ha en rolig, motiverad och utvecklande träning så tar du kontakt med Viktor. 

Tränade en dag, förbättrade min stakteknik och fick många bra skidrelaterade styrketräningsövningar. Mycket pedagogisk och inspirerande. 

Hade det funnits 10 stjärnor hade Viktor fått det! Han har hjälp mig att gå från total nybörjare på skidor till att nu verkligen kunna höja ribban rejält och sikta mot stordåd på Vasaloppet. Rolig och varierande träning som anpassas efter min förmåga har även hjälpt mig att hålla mig skadefri och motiverad under lång tid. Viktors pass på Golfarenan/Skidarenan är alltid lika utvecklande och jobbiga!

En mycket kompetent PT/Coach som är duktig på både den fysiska men också den psykiska delen som många liknande instruktörer ibland saknar för att kunna plocka ut det där sista ur dig på ett pass! Viktor jobbar mycket med mentala bilder som jag tycker ger en extra dimension och motivation.

“Tack för en trevlig och givande utbildningsdag. Har precis varit och hämtat ut nya spetsar till mina stavar och är taggad att ge mig ut på nya rundor. Jag tyckte allt i ditt upplägg var bra och man lärde sig väldigt mycket på kort tid”

 

http://vasacoachen.nu/

 

Följ Vasacoachen på Facebook

Följ Vasacoachen på Instagram

 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.