Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
forsbackarunner

Träning inför klubbresan till Bremen

Idag är det sista dagen före årets klubbresa till Bremen. Träningen och uppladdningen inför loppet är färdig och nu tänker jag bara vila mig i form. Totalt är vi nog ett drygt 40-tal Söderåsare som åker med bussen tidigt lördag morgon. De flesta springer halvmaran, de andra milen och några helmaran medan vissa supportar eller springer på egen hand. Jag och Emma ger oss på 21,1km och det är för oss båda vår första stadshalvmara. Broloppet 2000 sprang vi båda men den räknas ju inte in.

Denna resa har jag verkligen sett framemot. Kanske mer själva resan än loppet. Men så är det ibland, det är allt runtomkring som är det roliga. Förberedelser och det sociala är trevliga bitar. Att pressa sig till max på tävling är och känns ofta jobbigt.

De senaste veckorna har jag kommit upp i mängd igen efter CCC. Värre är det med fartträningen. Det är svårt att kombinera mängd och fart (tycker jag) och får jag välja så går oftast distans före fart. Det är därför som jag fokuserar på ultralopp, då slipper jag ju ta ut mig max på kort tid. Att jag sedan pressar mig på de längre loppen över 50k/5h är en annan sak, det är ju under så lång tid och pulsen är då alltid lägre eftersom det annars inte skulle gå. En mil eller en halvmara är långt det oxå men en ultralöpare är inte som alla andra.

Läs hela inlägget här!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.