Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 3226 visningar

Endomondo Pro - Facebook

McGortsy
1966 • Aspudden
#1
20 augusti 2012 - 16:56
Gilla 
Hej
Har nyuppdaterad Endomondo Pro (betalversionen) och har kopplat ihop denna app med mitt Facebookkonto.
Tidigare när jag startade ett pass kom det upp på FB att "....has just started a workout on Endomondo" och så kunde man följa min jogg eller cykelrutt. Detta funkar inte längre för mig. Nu kommer det upp text på FB först efter avslutat pass. Nån som har haft samma "problem" och löst det? Har en android Sony Ericsson Xperia Active.
1977 • Eskilstuna
#2
20 augusti 2012 - 23:18
Gilla 
Har faktiskt aldrig kört endomondo mer än ett test pass, men är det inte så att man måste skapa och/eller anmälan sig till ett "event" för att det ska bli möjligt att följa live?
Det var just för liveföljningen jag skulle testa endomondo, men jag kom aldrig så långt.
Anders Näslund
1961 • Stockholm
#3
21 augusti 2012 - 13:06
Gilla 
Min app (Runmeter) har också den funktionen.
Där måste man göra en inställning för att det skall funka, dvs. jag kan välja att bara uppdatera efter eller både före och efter.
Dessutom vet jag att FB ändrat i sina gränssnitt så flera tillverkare måste uppdatera sina appar (men det har du väl nyss gjort sannolikt).
...eller så är det helt enkelt en bug.
Vad säger utvecklarna av Endomondo?
McGortsy
1966 • Aspudden
#5
22 augusti 2012 - 08:56
Gilla 
Tjo
Mitt Endomondo funkade perfekt förut, med "just started a workout..." och det kan ev varit när jag bytte från en android lur till en annan som den här funktionen slutade fungera. Jag har aldrig varit tvungen att shara nåt event eller liknande. Däremot så kanske det är naturligt att nån funktion faller bort när dessa appar ständigt och hela tiden skall uppdateras och få nya funktioner osv....
Men det var en väldigt tjusig funktion som jag saknar. Vore kul att höra om nån annan som kör Endomondo Pro möjligtvis har den.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.