Löpning Skador & Rehab 1 inlägg 4454 visningar

Annorlunda hälseneinflammation?!

Lisa Nordin
1996 • stockholm
#1
15 juli 2014 - 20:09 (Redigerad 15 juli 2014 - 20:31)
Gilla 
Hej! Jag har sedan i fredags (5 dagar) haft problem med min hälsena. Har aldrig hänt förut!

Det började med att jag fick jäkligt ont i mittersta (typpelite neråt) högra hälsenan. Sprang orienteringstävling fre lör sön och smärtan avtog nästan helt under loppen, men kom tillbaka efteråt igen. Den är väldigt svullet, se bild.

Det konstiga är att det i fredags och lördags BARA kändes om jag hade "vanliga" skor på mig. Dvs INTE flippflopps eller crocs. Tog jag på mig ett par vanliga skor så gjorde det OBESKRIVLIGT ont. Allså haltandes ont. Fortfarande idag Tisdag gör det lika ont om jag lyckas ta några steg i vanliga skor, men nu har det börjat kännas stelt i hälsenan till och från och det nästan knarrar och gör ont om jag vrider foten.

Jag har kunnat relatera min skada till hälseneinflammation, men förstår inte varför jag inprincip endast får ONT när jag har VANLIGA skor? Det har jag inte kunnat läsa nån annan stans? Nån som har någon ide om vad detta kan vara och vad jag borde göra? Smörjer med voltaren.

Jag ska springa årets viktigaste orienteringstävling på Söndag och den fortsätter i fem dagar. Jag kan inte ta kontakt med någon sjukgymnast elr liknande då vi är på resande fot och inte kommer hem föräns 2 veckor :-(

Hoppas någon vänlig själ därute kan hjälpa! Kram!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.