Längdskidor Utrustning 4 inlägg 3825 visningar

Prisvärda skidor till Vasaloppet

1975 • Växjö
#1
29 juli 2016 - 13:49
Gilla 
Hejsan,

Jag lyckades bli av med mina då relativt nya skidor vid flytt för två år sedan. Har nu planer på att åka Vasaloppet för första gången sedan 1996, då jag precis skaffat rullskidor.

Funderar på att köpa ett par längdskidor nu när det kanske finns bra erbjudanden under sommarhalvåret. Känner ni till några bra skidor för en billig slant som man bör passa på att köpa nu? Jag har ett par Madshus-pjäxor, så det är väl NNN-bindning som gäller, t.ex. Salomon Prolink Pro som jag har på rullskidorna.

Är de här t.ex. bra och prisvärda? http://www.skistart.com/swe/vinter/langdskidor/langdskidor-rea/madshus-hypersonic-classic-langdskidor-klipp.html

Stefan "Stal" Alanentalo
1972 • Kalix
#2
29 juli 2016 - 16:23
Gilla 
Hypersonic för de priset är prisvärda och ett bra köp. Har själv ett par av äldre modell och har fått ett kanonbra spann på de så för mig är de guld värda.
1965 • Sala
#3
30 juli 2016 - 11:38
Gilla 
Hej, Daniel. Eftersom Madshus-skidorna har integrerad NIS-platta rekommenderar jag en NNN-NIS-bindning. (Lite kul -- och egentligen helt korrekt -- att du kallar Salomon Prolink för NNN-bindning! NNN är dock inte bara en standard utan även ett registrerat varumärke av Rottefella varför Salomon inte kunde använda det som namn på Prolink-bindningen.)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.